Profilbildet til bbck osloProfilbildet til Geirern92Profilbildet til DrYvilProfilbildet til ChrisCProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til NordJente90Profilbildet til LangbeinProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til SvetikProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til AlexsProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til guttenProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til Trusted Smiley
Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til hawe35Profilbildet til KvinnenProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til pitt76Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til FrkHeidiProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til babybooProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til Royalfit

Transe_for_hersker

@hemmelig123
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Transe_for_hersker:Disse profilene har Transe_for_hersker besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje