Profilbildet til OdinProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til xtrProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til solaProfilbildet til foresterProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til NyssaProfilbildet til AlesioProfilbildet til InsomniaProfilbildet til englevingerProfilbildet til shado33Profilbildet til 59modellProfilbildet til latino123Profilbildet til LadyBBW
Profilbildet til SigvegalProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til hgsd1Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til KristiansenProfilbildet til mindwtoProfilbildet til foresterProfilbildet til RomeoProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til SoffiProfilbildet til BjornchProfilbildet til slank leken mann bærum

Transe_for_hersker

@hemmelig123
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Transe_for_hersker:Disse profilene har Transe_for_hersker besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje