Profilbildet til Telemann88Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til ToyenProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til MannValdresProfilbildet til johnrunProfilbildet til CleoProfilbildet til BBW28Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til MariusProfilbildet til JupiterProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Slave g23
Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til TorolavProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til HazeProfilbildet til m52aProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til RogermadsProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til cat68Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til JærguttenProfilbildet til XjanneProfilbildet til yana

Transe_for_hersker

@hemmelig123
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Transe_for_hersker:Disse profilene har Transe_for_hersker besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 43 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 43 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 3 dager, 5 timer siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje