Profilbildet til ballderProfilbildet til Solros72Profilbildet til trannyboyProfilbildet til sexworker202Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til BjoernProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til Matiine123Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til søker sexProfilbildet til shinY_Profilbildet til PsykiskTerrorMann33
Profilbildet til freezinProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til lekenergodProfilbildet til NinnaProfilbildet til Jan46Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til StaaleProfilbildet til DionysusProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til simonaProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Ruthless84

Transe_for_hersker

@hemmelig123
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Transe_for_hersker:Disse profilene har Transe_for_hersker besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 53 sekunder siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 53 sekunder siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 4 uker, 1 dag siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje