Profilbildet til AndiiProfilbildet til .tvliseProfilbildet til Mandal37Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til KogKProfilbildet til brollProfilbildet til Fin g30Profilbildet til BluwProfilbildet til NannaProfilbildet til MaykieProfilbildet til AndyrjProfilbildet til trannyboyProfilbildet til XL KukkProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til Lathams
Profilbildet til Handyman40Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til HazeProfilbildet til SkårnesProfilbildet til ShineProfilbildet til IntrMannProfilbildet til spruksProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til RantazticProfilbildet til NallexyProfilbildet til AnMy99Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til BottomProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Hemne72

Hemne72

@hemne72
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Hemne72:Disse profilene har Hemne72 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje