Profilbildet til MariusProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til uzi69Profilbildet til PSYllonProfilbildet til dogbayProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til CalaDorProfilbildet til slaviProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til leandroProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til .tvliseProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Sublime81
Profilbildet til bad666boyProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til TordenspydProfilbildet til veilchenProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til ElviraProfilbildet til PussiProfilbildet til ballderProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til MidasProfilbildet til solaProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til ZaxProfilbildet til Søt.gutt:)

Hemne72

@hemne72
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Hemne72:Disse profilene har Hemne72 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje