Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til ZizouProfilbildet til superteddProfilbildet til CalaDorProfilbildet til nina1992Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til stor pungProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til dp72Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til BjornchProfilbildet til nada000Profilbildet til Roger84Profilbildet til Lenaa23Profilbildet til Mizzy
Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til LatexmannProfilbildet til XL KukkProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til ArielProfilbildet til LamatryneProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til IronheartProfilbildet til love one anotherProfilbildet til trond`enProfilbildet til MeeowProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til sexworker202Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, Stord

Henriettejenta

@henriettejenta
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Henriettejenta:Disse profilene har Henriettejenta besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje