Profilbildet til latino123Profilbildet til poffenProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til bamsefarProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til CulprateProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til IngunnProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til BotanicalProfilbildet til Huldra89Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til KristiansenProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til WErkewrøe
Profilbildet til Dotto81Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til chipProfilbildet til LatexmannProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Hulder1Profilbildet til LangbeinProfilbildet til Bimann43Profilbildet til smoker;)Profilbildet til Mossing34Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til Slave g23Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til GeiriProfilbildet til Mrbig

Henriettejenta

@henriettejenta
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Henriettejenta:Disse profilene har Henriettejenta besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje