Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til førdeparetProfilbildet til mindwtoProfilbildet til Fresia4Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til NeonProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til swedmanProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til hank95Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til KarinagayProfilbildet til colargolProfilbildet til northkick
Profilbildet til trannyboyProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til ChrisCProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til Erik1337Profilbildet til brollProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til lekenergodProfilbildet til CleoProfilbildet til Slappen72Profilbildet til AlesioProfilbildet til NettstedetProfilbildet til sluggern

Henriettejenta

@henriettejenta
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Henriettejenta:Disse profilene har Henriettejenta besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje