Profilbildet til andy1988Profilbildet til MariusProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til SiljeProfilbildet til cat68Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til SKubrickProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til julieProfilbildet til JavhaxProfilbildet til SnæxProfilbildet til chipProfilbildet til MatteStProfilbildet til bergenm30Profilbildet til love one anotherProfilbildet til Galloper1989
Profilbildet til KvastenProfilbildet til oslokosProfilbildet til KristiansenProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til RomeoProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til RosjerProfilbildet til freaky2Profilbildet til ValeriaProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til GiggSProfilbildet til vickycdProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til lalaparProfilbildet til lauraloveProfilbildet til svensksnubbe

Henriettejenta

@henriettejenta
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Henriettejenta:Disse profilene har Henriettejenta besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje