Profilbildet til AlexanderProfilbildet til TorolavProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til Slappen72Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til vekten75Profilbildet til RockDudeProfilbildet til skurk3Profilbildet til Man30303Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til RosjerProfilbildet til Robert Love
Profilbildet til love one anotherProfilbildet til NightdiverProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til ToremannProfilbildet til ExodiaProfilbildet til NjordProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til hank95Profilbildet til LåtteProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til harepusenProfilbildet til krsflortProfilbildet til Alek

Henriettejenta

@henriettejenta
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Henriettejenta:Disse profilene har Henriettejenta besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje