Profilbildet til DionysusProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til MartinosloProfilbildet til Angel84Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til foresterProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til CulprateProfilbildet til ArousalProfilbildet til Xjanne
Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til Androx0Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til ingoladProfilbildet til NåProfilbildet til nord88Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til LåtteProfilbildet til synnyProfilbildet til SimProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Tobben28Profilbildet til Pussi

Henriettejenta

@henriettejenta
aktiv 5 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Henriettejenta:Disse profilene har Henriettejenta besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje