Profilbildet til poffenProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til carogirlProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til ElyProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til hawe35Profilbildet til Lars80Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til Angel4uProfilbildet til AndroidProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til knutbrgProfilbildet til LenemorProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til candyqueen30
Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til RogermadsProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til fevikmannenProfilbildet til KvinnenProfilbildet til akane21Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til lalaparProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til claireProfilbildet til smoker;)Profilbildet til parivest

Henriettejenta

@henriettejenta
aktiv 5 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Henriettejenta:Disse profilene har Henriettejenta besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje