Profilbildet til SupermannProfilbildet til mark04Profilbildet til badboy1986Profilbildet til pytagorasProfilbildet til dia***Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til j18elverumProfilbildet til SylvesterProfilbildet til LeticiaProfilbildet til LatexleahProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til jente2011Profilbildet til silverProfilbildet til staalmannenProfilbildet til Njord
Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til KvinnenProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til simonaProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til sola50Profilbildet til snirlenProfilbildet til golfbearProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til MehtevasProfilbildet til LåtteProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til Hebro
  • 1 uke, 5 dager siden

    Mann 42

    Mann 42‘s profil ble oppdatert 1 uke, 5 dager siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje