Profilbildet til SadominatorProfilbildet til *Punky*Profilbildet til elghodeProfilbildet til swedmanProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til MeeowProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Slave g23Profilbildet til LeneaProfilbildet til .LisetvProfilbildet til NightdiverProfilbildet til mann oslProfilbildet til AjscreamProfilbildet til vanosm52Profilbildet til mrroyal
Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til SpindelProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Bimann43Profilbildet til Alexander44Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til RogermadsProfilbildet til NowheremanProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til BotanicalProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Solros72
  • 3 måneder, 2 uker siden

    Mann 42

    Mann 42‘s profil ble oppdatert 3 måneder, 2 uker siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje