Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til StavangerProfilbildet til ElyProfilbildet til SherylProfilbildet til NordJente90Profilbildet til KaisaProfilbildet til Flekka18Profilbildet til L_KProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Buffy93Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til SupermannProfilbildet til sweden boyProfilbildet til kastrdProfilbildet til jeanettek
Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til pitt76Profilbildet til EspenProfilbildet til RogermadsProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Osl38Profilbildet til Mr.XProfilbildet til CharlesProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til DonGrisProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til MarwinProfilbildet til LamatryneProfilbildet til Ole Kristian 1990

hank95

@henrik1511
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt hank95:Disse profilene har hank95 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje