Profilbildet til PhenrikProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til IrenProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til PussiProfilbildet til ArousalProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til kmfantProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til YongProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til StaaleProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Erlend:)
Profilbildet til Siba44Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til MrbigProfilbildet til Julie00Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til HommeProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til virtuveProfilbildet til SvantepriProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til MedusaProfilbildet til DonGrisProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til hasifa wahib

hank95

@henrik1511
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt hank95:Disse profilene har hank95 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje