Profilbildet til LeticiaProfilbildet til halloisProfilbildet til regntøymannProfilbildet til ErogenProfilbildet til kennethProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til NåProfilbildet til JupiterProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til bakerProfilbildet til Lez 40Profilbildet til Lica89Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til MariusProfilbildet til Rapper.1
Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til Dotto81Profilbildet til KvinnenProfilbildet til Niko9Profilbildet til Tobben28Profilbildet til pvcloveProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til sisunorProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til KWG

HenrikKbg

@henrikkbg
aktiv 2 uker, 2 dager siden
Disse profilene har besøkt HenrikKbg:Disse profilene har HenrikKbg besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje