Profilbildet til MannValdresProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til charlotee23Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til TuttaProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til AyakachanProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til KosMusProfilbildet til jan50Profilbildet til TommybProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til KarinagayProfilbildet til Freshness
Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Telemann88Profilbildet til 2hot4UProfilbildet til -MissV-Profilbildet til NinnaProfilbildet til johnrunProfilbildet til talkmanProfilbildet til snirlenProfilbildet til halloisProfilbildet til stor pungProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til HommeProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til foresterProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til IsDronninga47

HenrikKbg

@henrikkbg
aktiv 28 minutter siden
Disse profilene har besøkt HenrikKbg:Disse profilene har HenrikKbg besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje