Profilbildet til gameroslProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til Solros72Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til windel999Profilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til andy1988Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til JM28Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til BiTrineProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til HardRockProfilbildet til Drul
Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til PSYllonProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til NataProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til MehtevasProfilbildet til naitsProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til binittedal31

HenrikKbg

@henrikkbg
aktiv 5 dager, 11 timer siden
Disse profilene har besøkt HenrikKbg:Disse profilene har HenrikKbg besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje