Profilbildet til just myselfProfilbildet til MaykieProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til FreshnessProfilbildet til simonaProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til elghodeProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til testomanProfilbildet til Haakon92Profilbildet til StrazoProfilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til Flekka18Profilbildet til MannPåHotellProfilbildet til jannis25
Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til XenaProfilbildet til dewill77Profilbildet til ShjalomProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til SnæxProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til AyakachanProfilbildet til sisunorProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til ExodiaProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Modesty56

HenrikKbg

@henrikkbg
aktiv 2 uker, 3 dager siden
Disse profilene har besøkt HenrikKbg:Disse profilene har HenrikKbg besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje