Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til Mossing34Profilbildet til DjeimiProfilbildet til ElinesProfilbildet til dp72Profilbildet til **WanjaProfilbildet til Flekka18Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til Crazy92Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til RogermadsProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til AngelManProfilbildet til MortenB
Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til simonaProfilbildet til 2KosProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til KosMusProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til fridafridaProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til Handyman40Profilbildet til beitoProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til StaaleProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til petzlProfilbildet til Mr.Bombastic

HenrikKbg

@henrikkbg
aktiv 1 måned, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt HenrikKbg:Disse profilene har HenrikKbg besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje