Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til NordlandProfilbildet til Merethe21Profilbildet til ThomasassProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Slave g23Profilbildet til LangbeinProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til sexworker202Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til OsloG21Profilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til KatherineProfilbildet til toro60
Profilbildet til DragongirlProfilbildet til fintparProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til SiljeProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til bamsefarProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til TabbeProfilbildet til Kate WProfilbildet til AfroManProfilbildet til mizzyProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til Hemne72Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.

henrkjar

@henrkjar
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt henrkjar:Disse profilene har henrkjar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje