Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til BluwProfilbildet til sisunorProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til Andersen89Profilbildet til Grom87Profilbildet til golfbearProfilbildet til sweettortureProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til XL KukkProfilbildet til MidasProfilbildet til Crazy92Profilbildet til love one another
Profilbildet til IrenProfilbildet til NinnaProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til CulprateProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til BrumProfilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til Lez 40Profilbildet til westpar76Profilbildet til ellenProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til pitt76Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til M23_Nylon

henrkjar

@henrkjar
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt henrkjar:Disse profilene har henrkjar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje