Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til TingTongProfilbildet til shaftyProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til harepusenProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til colargolProfilbildet til Kas=)Profilbildet til InsomniaProfilbildet til Andersen89Profilbildet til SoffiProfilbildet til Siba44Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til superteddProfilbildet til siwtheresee
Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til BotanicalProfilbildet til HexaProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til stian93Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til KvinnenProfilbildet til johnrunProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Hemne72Profilbildet til jeanettekProfilbildet til xtrProfilbildet til Slappen72

henrkjar

@henrkjar
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt henrkjar:Disse profilene har henrkjar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje