Profilbildet til maritaProfilbildet til joniProfilbildet til bby123Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til buskerudProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til brollProfilbildet til No StringsProfilbildet til Roger84Profilbildet til ThomasassProfilbildet til SportoguyProfilbildet til Trappani89Profilbildet til knny88
Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til XenaProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til uzi69Profilbildet til fridafridaProfilbildet til ArousalProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til Reisende40Profilbildet til petrus1956Profilbildet til MehtevasProfilbildet til hank95

henrkjar

@henrkjar
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt henrkjar:Disse profilene har henrkjar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje