Profilbildet til SammiProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til Reina21Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til LangbeinProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til CindyCDProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til shinY_Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til trisvikProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til eddi1000Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Victor
Profilbildet til jan50Profilbildet til DavinciProfilbildet til På_søkProfilbildet til Modesty56Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til NåProfilbildet til Mindy000Profilbildet til Erik1337Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til kennedy85Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Alexs

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje