Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til DodraugenProfilbildet til SvetikProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til ExodiaProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til OsloG21Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til OdinProfilbildet til TigerProfilbildet til Par på camProfilbildet til CindyCDProfilbildet til MannValdresProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Scorpion
Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til stian93Profilbildet til SupermannProfilbildet til shivaProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til SakoProfilbildet til SimProfilbildet til pitt76Profilbildet til coolchic101Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til sola50Profilbildet til Flekka18Profilbildet til TordenspydProfilbildet til DragongirlProfilbildet til KerstinVirgo

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje