Profilbildet til AskimMannProfilbildet til bakerProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til SimProfilbildet til ZeroProfilbildet til NjordProfilbildet til Plu2Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til røyskattaProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til På_søkProfilbildet til bamsefarProfilbildet til harepusenProfilbildet til YouwishProfilbildet til Midas
Profilbildet til NylongummiProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til ScorpionProfilbildet til nelg90Profilbildet til charlotee23Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til ExodiaProfilbildet til LenemorProfilbildet til kajabiProfilbildet til MedusaProfilbildet til pvcloveProfilbildet til ElyProfilbildet til Ladysman

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje