Profilbildet til stuve92Profilbildet til El DiabloProfilbildet til DjeimiProfilbildet til cat68Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til jonas93Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til silverProfilbildet til dewill77Profilbildet til SnæxProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til JontassProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til Midas
Profilbildet til staalmannenProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til PussiProfilbildet til yanaProfilbildet til NallexyProfilbildet til snirlenProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til SimProfilbildet til temptationProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til *HerreMannVestbyProfilbildet til ole322

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje