Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til AndyrjProfilbildet til DjeimiProfilbildet til JiJiProfilbildet til temptationProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til DorransProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til NinnaProfilbildet til sølProfilbildet til godsg1Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Ironheart
Profilbildet til JimBodenProfilbildet til johnrunProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til InnlandetProfilbildet til TearyProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til ballderProfilbildet til KvastenProfilbildet til KospieProfilbildet til freezinProfilbildet til windel999Profilbildet til RixnProfilbildet til Lars80Profilbildet til Isabella10Profilbildet til ole322

førdeparet

@hestejenta
aktiv 3 år, 1 måned siden
Nokon som vil vere med på trekant i førde eller ? Vis
Disse profilene har besøkt førdeparet:Disse profilene har førdeparet besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje