Profilbildet til silverProfilbildet til TheMissProfilbildet til JM28Profilbildet til FreshnessProfilbildet til moss73Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til AndyrjProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til sexognytelseProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til NordlandProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Sigurd_Rise
Profilbildet til InsomniaProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til nina1992Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til kennedy85Profilbildet til KWGProfilbildet til Erik1337Profilbildet til Plu2Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til nelg90Profilbildet til SakoProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Modesty56Profilbildet til XjanneProfilbildet til sexfest3637

førdeparet

@hestejenta
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Nokon som vil vere med på trekant i førde eller ? Vis
Disse profilene har besøkt førdeparet:Disse profilene har førdeparet besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje