Profilbildet til BabyWProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til JaNuSProfilbildet til nina1992Profilbildet til IntrMannProfilbildet til ManimalProfilbildet til Flekka18Profilbildet til BiparProfilbildet til shinY_Profilbildet til AndroidProfilbildet til MoaProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til KospieProfilbildet til søker sexProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til bergenstranse
Profilbildet til BjoernProfilbildet til yanaProfilbildet til hotnoProfilbildet til cat68Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til dogbayProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til SimProfilbildet til jan50Profilbildet til JærguttenProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til Roger84Profilbildet til 2KosProfilbildet til AvalonProfilbildet til windel999

Hexa

@hexa
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Hexa:Disse profilene har Hexa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje