Profilbildet til englevingerProfilbildet til MissyMooProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til sweden boyProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til andy1988Profilbildet til Haakon92Profilbildet til Tara84Profilbildet til Flekka18Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til Thea92Profilbildet til Mass SageProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Loker
Profilbildet til pytagorasProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til maritaProfilbildet til Mr.XProfilbildet til nada000Profilbildet til synnyProfilbildet til JiJiProfilbildet til trond`enProfilbildet til AndyrjProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til DrulProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til gameroslProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Per S

Hexa

@hexa
aktiv 4 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Hexa:Disse profilene har Hexa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje