Profilbildet til Lars80Profilbildet til HommeProfilbildet til BillProfilbildet til TorolavProfilbildet til TheReaderProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til nattroseProfilbildet til kennedy85Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til VictorProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til BotanicalProfilbildet til XL KukkProfilbildet til Hemne72Profilbildet til Sørlandspar
Profilbildet til SvetikProfilbildet til pvcloveProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til komigje69Profilbildet til ManimalProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til hank95Profilbildet til AlexsProfilbildet til C.lop14Profilbildet til babybooProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Erik1337Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til FreshnessProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til Erlend:)

Hexa

@hexa
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Hexa:Disse profilene har Hexa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje