Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til HardRockProfilbildet til SvantepriProfilbildet til par3427Profilbildet til MusashiProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til henrkjarProfilbildet til KvastenProfilbildet til KiwienProfilbildet til KatherineProfilbildet til MaykieProfilbildet til ballderProfilbildet til BillProfilbildet til HexaProfilbildet til NordJente90Profilbildet til just myself
Profilbildet til JontassProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til smoker;)Profilbildet til SuzProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Huldra89Profilbildet til TorolavProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til xtrProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til PussiProfilbildet til StrazoProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til TordenspydProfilbildet til Al Spacey

h_frode

@hfrode
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt h_frode:Disse profilene har h_frode besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje