Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til bergen89Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til MedusaProfilbildet til stian93Profilbildet til ZeroProfilbildet til AyakachanProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til MolliProfilbildet til runAProfilbildet til DragongirlProfilbildet til LookmeProfilbildet til Master33 Bergen
Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til latino123Profilbildet til Leto78Profilbildet til orphansProfilbildet til par3427Profilbildet til mrtoreProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til ExosProfilbildet til El Diablo

h_frode

@hfrode
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt h_frode:Disse profilene har h_frode besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje