Profilbildet til C.lop14Profilbildet til KjellarProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til godsg1Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til TheMissProfilbildet til Passivg19Profilbildet til KvinnenProfilbildet til uzi69Profilbildet til Reina21Profilbildet til two-playfulProfilbildet til AngelManProfilbildet til BittenProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til trisvikProfilbildet til SEXTREFF
Profilbildet til vekten75Profilbildet til pytagorasProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til Helene89Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til NowheremanProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til Difference___Profilbildet til SkårnesProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til BjoernProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til JM28Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til nord88

h_frode

@hfrode
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt h_frode:Disse profilene har h_frode besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje