Profilbildet til Andersen89Profilbildet til Reina21Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til Mass SageProfilbildet til pytagorasProfilbildet til KimmernProfilbildet til Passivg19Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til KarinagayProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til LeneaProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til maritaProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til SimProfilbildet til elinkoskos
Profilbildet til kjelli77Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til Isabella10Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til Tobben28Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til ElviraProfilbildet til Lars80Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til pvcloveProfilbildet til Reina21Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til På_søk

h_frode

@hfrode
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt h_frode:Disse profilene har h_frode besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje