Profilbildet til JærguttenProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til kajabiProfilbildet til PlatinumProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til *Punky*Profilbildet til fridafridaProfilbildet til DjeimiProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til pvcloveProfilbildet til burndocProfilbildet til AndyrjProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til alexogsara
Profilbildet til KristiansenProfilbildet til ShineProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til orphansProfilbildet til HexaProfilbildet til sexworker202Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til MatteStProfilbildet til SoffiProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Jontass

h_frode

@hfrode
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt h_frode:Disse profilene har h_frode besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje