Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til ElviraProfilbildet til gameroslProfilbildet til SammiProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til BullseyeProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til vanosm52Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til TuttaProfilbildet til uzi69
Profilbildet til LeticiaProfilbildet til MortenBProfilbildet til bergenm30Profilbildet til 33Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til C.lop14Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Sonny55Profilbildet til MissyMooProfilbildet til troendern93Profilbildet til JosepProfilbildet til vekten75Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til MizzyProfilbildet til Moonlight Shadow

h_frode

@hfrode
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt h_frode:Disse profilene har h_frode besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje