Profilbildet til ZizouProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til jonas93Profilbildet til CulprateProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til XL KukkProfilbildet til nada000Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til IngegardProfilbildet til kennethProfilbildet til Anne72Profilbildet til Per SProfilbildet til SuzProfilbildet til JM28
Profilbildet til TordenspydProfilbildet til CulprateProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Androx0Profilbildet til KongenProfilbildet til GeiriProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til CdrypaProfilbildet til LadyStarProfilbildet til NåProfilbildet til Julie00Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til SuzProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til LeneaProfilbildet til Handyman40

h_frode

@hfrode
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt h_frode:Disse profilene har h_frode besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje