Profilbildet til Joey77Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til ArconadaProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til ScorpionProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Lill17Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til simonaProfilbildet til XenaProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til snirlenProfilbildet til veilchenProfilbildet til qwerty19
Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til KosMusProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til sverre89Profilbildet til TheMissProfilbildet til hawe35Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til BjornchProfilbildet til Siba44Profilbildet til Sonny55Profilbildet til FerdiuslexusProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til SakoProfilbildet til gloria thomas

h_frode

@hfrode
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt h_frode:Disse profilene har h_frode besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje