Profilbildet til blaithinProfilbildet til YouwishProfilbildet til ChivasProfilbildet til MissMProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til JontassProfilbildet til ErogenProfilbildet til binittedal31Profilbildet til talkmanProfilbildet til ArousalProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til AndyrjProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til jeanettekProfilbildet til Skorpionen
Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til silverProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til Ready4funProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til mrtoreProfilbildet til MissMProfilbildet til Grom87Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til angelica96Profilbildet til oslokosProfilbildet til Soffi

h_frode

@hfrode
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt h_frode:Disse profilene har h_frode besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 12 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 12 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 6 dager, 12 timer siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje