Profilbildet til AskimMannProfilbildet til stian93Profilbildet til bby123Profilbildet til johnrunProfilbildet til GogT1971Profilbildet til HardRockProfilbildet til Kate WProfilbildet til SuzProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til urokraakeProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til AndyrjProfilbildet til Helene89Profilbildet til swedmanProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til HerskerVestfold74®
Profilbildet til Floppa1Profilbildet til freaky2Profilbildet til SamehadaProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til ExodiaProfilbildet til Grom87Profilbildet til Erik1337Profilbildet til englevingerProfilbildet til Osl38Profilbildet til @nn@Profilbildet til MedusaProfilbildet til EscobarProfilbildet til ingoladProfilbildet til shivaProfilbildet til KennethR88Profilbildet til !!sweetie

h_frode

@hfrode
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt h_frode:Disse profilene har h_frode besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 27 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 27 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 3 uker, 2 dager siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje