Profilbildet til IronheartProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til KarinagayProfilbildet til KristiansenProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til charlotee23Profilbildet til monique tvProfilbildet til DonGrisProfilbildet til LenemorProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til ElleseusProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til Alexs
Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til MortenBProfilbildet til Floppa1Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til zethProfilbildet til Oslo27Profilbildet til geddimannProfilbildet til Stine1986Profilbildet til Solros72Profilbildet til .LisetvProfilbildet til urokraakeProfilbildet til orphansProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til sverre89

h_frode

@hfrode
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt h_frode:Disse profilene har h_frode besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

h_frode

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Elsker

Min sexstatus

Hetero

Fritekst

Moldeområdet /nordmøre

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje