Profilbildet til westpar76Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til NowheremanProfilbildet til Just4youProfilbildet til afrikarProfilbildet til HommeProfilbildet til TingTongProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til Leto78Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til CdrypaProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til Mr.XProfilbildet til NjordProfilbildet til gutten
Profilbildet til kennedy85Profilbildet til BluwProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til BergenoProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til LeneaProfilbildet til Joachim*Profilbildet til engenanjaProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til Lill17Profilbildet til TengilProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til petzlProfilbildet til IBeatThePussyUp

h_frode

@hfrode
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt h_frode:Disse profilene har h_frode besøkt:

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Elsker

Min sexstatus

Hetero

Fritekst

Moldeområdet /nordmøre

Obligatoriske opplysninger

Alias

h_frode

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje