Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til pitt76Profilbildet til hawe35Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til troendern93Profilbildet til KarinagayProfilbildet til LangbeinProfilbildet til MandrakeProfilbildet til petrus1956Profilbildet til RogermadsProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til Ready4funProfilbildet til RixnProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til Henriettejenta
Profilbildet til Angel4uProfilbildet til Hulder1Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til SkårnesProfilbildet til SammiProfilbildet til LatexleahProfilbildet til CalaDorProfilbildet til Andersen89Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til OsloG21Profilbildet til pvcloveProfilbildet til maler.nProfilbildet til bergen89Profilbildet til Kas=)Profilbildet til Fotballgutten

Mr.Sensitive

@hjli
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Mr.Sensitive:Disse profilene har Mr.Sensitive besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje