Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til NannaProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til colargolProfilbildet til KennethR88Profilbildet til ninatvProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til sola50Profilbildet til DjeimiProfilbildet til GogT1971Profilbildet til AnetteleProfilbildet til HexaProfilbildet til Manimal
Profilbildet til Mr.XProfilbildet til zailoProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til XjanneProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til i love boysProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til MedusaProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Haakon92Profilbildet til Muskeldigger

Mr.Sensitive

@hjli
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Mr.Sensitive:Disse profilene har Mr.Sensitive besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje