Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til nafaProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til just myselfProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til JaNuSProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Angel4uProfilbildet til TearyProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til IngegardProfilbildet til Handyman40Profilbildet til AlexanderProfilbildet til Kvinnen
Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til love one anotherProfilbildet til ShjalomProfilbildet til chipProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til MissProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til DionysusProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til BadboyProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til Joachim*Profilbildet til AyakachanProfilbildet til Zizou

HOT-SPANISH-BOY

@hot-spanish-boy
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt HOT-SPANISH-BOY:Disse profilene har HOT-SPANISH-BOY besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje