Profilbildet til pitt76Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til CdrypaProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til lovebbwProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til sluggernProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til KennethR88Profilbildet til monique tvProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til vesle 43Profilbildet til sola50Profilbildet til RubberkingProfilbildet til Freddyfe
Profilbildet til spruksProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til DjeimiProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til Osl38Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til KristiansenProfilbildet til skurk3Profilbildet til freaky2Profilbildet til par_30Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til ChrisCProfilbildet til TheRose49Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til Par Buskerud

HOT-SPANISH-BOY

@hot-spanish-boy
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt HOT-SPANISH-BOY:Disse profilene har HOT-SPANISH-BOY besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje