Profilbildet til northkickProfilbildet til skurk3Profilbildet til GogT1971Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til SkårnesProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til VictorProfilbildet til pvcloveProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til Nic94Profilbildet til nada000Profilbildet til leandroProfilbildet til shivaProfilbildet til stian93Profilbildet til Valeria
Profilbildet til AzathothProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til Slappen72Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til *Punky*Profilbildet til MikeProfilbildet til golfbearProfilbildet til førdeparetProfilbildet til Joey77Profilbildet til MaykieProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til LamatryneProfilbildet til petzlProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til Niko9

HOT-SPANISH-BOY

@hot-spanish-boy
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt HOT-SPANISH-BOY:Disse profilene har HOT-SPANISH-BOY besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 4 timer siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 4 timer siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje