Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til BecksProfilbildet til colargolProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til DionysusProfilbildet til komigje69Profilbildet til Tara84Profilbildet til Erik1337Profilbildet til Reina21Profilbildet til Par på camProfilbildet til superteddProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til bakerProfilbildet til Humlevatn
Profilbildet til BillProfilbildet til leandroProfilbildet til TordenspydProfilbildet til TheReaderProfilbildet til KimmernProfilbildet til Ready4funProfilbildet til SnæxProfilbildet til jonas93Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til AzathothProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til EvensProfilbildet til MeeowProfilbildet til JavhaxProfilbildet til mrroyal

HOT-SPANISH-BOY

@hot-spanish-boy
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt HOT-SPANISH-BOY:Disse profilene har HOT-SPANISH-BOY besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 14 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 14 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje