Profilbildet til KogKProfilbildet til BecksProfilbildet til NyssaProfilbildet til snirlenProfilbildet til ElinesProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til DragongirlProfilbildet til LenemorProfilbildet til CalaDorProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til maler.nProfilbildet til søker sexProfilbildet til .tvliseProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til Lise Lotte CD
Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Siba44Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til SkårnesProfilbildet til Donatello21Profilbildet til Caleron86Profilbildet til two-playfulProfilbildet til Lica89Profilbildet til RixnProfilbildet til mann oslProfilbildet til ElleseusProfilbildet til talkmanProfilbildet til MidasProfilbildet til MizzyProfilbildet til bad666boyProfilbildet til Angel84

HOT-SPANISH-BOY

@hot-spanish-boy
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt HOT-SPANISH-BOY:Disse profilene har HOT-SPANISH-BOY besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

HOT-SPANISH-BOY

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Kortvarig romanse

Min sexstatus

Homo

Hva jeg liker best

Easy going people

Hva jeg hater mest

Drama

Fritekst

can guarantee you the company of a elegant, polite , dynamic , funny and very communicative spanish guy who shows respect to all people. I’m always beating myself and giving the best of me -_- .

Moderator

Om deg

I can guarantee you the company of a elegant, polite , dynamic , funny and very communicative spanish guy who shows respect to all people. I’m always beating myself and giving the best of me -_- .

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje