Profilbildet til freezinProfilbildet til .tvliseProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til brollProfilbildet til CharlesProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til RogermadsProfilbildet til DorcasProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til ChrisCProfilbildet til xantippeProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til SkårnesProfilbildet til sweettortureProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Sigurd_Rise
Profilbildet til AmpriProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til RogermadsProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til swedmanProfilbildet til toro60Profilbildet til COBRAF2Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til IngunnProfilbildet til nord88Profilbildet til YouwishProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til Grom87Profilbildet til pytagorasProfilbildet til Søker spennign

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje