Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til MariusProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til KaisaProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til maler.nProfilbildet til nada000Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til røyskattaProfilbildet til Anne72Profilbildet til northkickProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}
Profilbildet til NallexyProfilbildet til nattroseProfilbildet til BjoernProfilbildet til RogermadsProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til beitoProfilbildet til jannis25Profilbildet til johnrunProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til SakoProfilbildet til SussProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til snirlenProfilbildet til IronheartProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til puppemarianne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje