Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Buffy93Profilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Sonny55Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til pitt76Profilbildet til førdeparetProfilbildet til fridafridaProfilbildet til Tromsøgoojenta 39 årProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til TorolavProfilbildet til LadyStarProfilbildet til IBeatThePussyUp
Profilbildet til BadboyProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til RixnProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til No StringsProfilbildet til hawe35Profilbildet til Kas=)Profilbildet til PhenrikProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til NinnaProfilbildet til troendern93Profilbildet til brunnbever

Hulder1

@hulderjenta
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Hulder1:Disse profilene har Hulder1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje