Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til Kjekken88Profilbildet til GiggSProfilbildet til kennedy85Profilbildet til claireProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til StianProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til MissProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til Trappani89Profilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til jeanettek
Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til niceboy1986Profilbildet til ArielProfilbildet til DodraugenProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til jarlemannProfilbildet til ThomasassProfilbildet til AlexanderProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til ellenProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til spruksProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til kinky667Profilbildet til _Nordre Land_

Hulder1

@hulderjenta
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Hulder1:Disse profilene har Hulder1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje