Profilbildet til latex66Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til charlotee23Profilbildet til SoffiProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til FinelineProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til ZaxProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til MariusProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Meeow
Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til julieProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Natasha93Profilbildet til BotanicalProfilbildet til h_frodeProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til KatherineProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til spaceorchestra

Hydrok67

@hydrok67
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Hydrok67:Disse profilene har Hydrok67 besøkt:
 • 5 år siden

  Hydrok67

  Hydrok67 Posted an update in Hjelp 5 år siden

  trenger hjelp til å bruke Ipad på eros chat, noen som vet hvordan?

  • Goldi!! 5 år siden

   Kan bare henvise til et svar admin la inn her tidligere….

   Hei, det skal virke på iPad. Klikk på den store røde knappen til høyre, der det står »START CHAT! HTML5: IPHONE» osv. Den bruker ikke Flash. (har testet og chatten virket OK på min iPad).

   • Sako 5 år siden

    På min Ipad Mini, så er Start Chat lengre ned på siden, og den virker, men noe knotette enn PC spør du meg.

    Sako

 • 5 år siden

  Hydrok67

  Hydrok67 Posted an update in Hjelp 5 år siden

  Hei noen som kan forklare meg hva jeg må gjøre for å bruke eros chat fra Ipad? på forhånd takk 🙂

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje