Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til PSYllonProfilbildet til MissProfilbildet til lovebbwProfilbildet til shaftyProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til LærerenProfilbildet til vekten75Profilbildet til Cato1977Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Isabella10Profilbildet til SjtProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til Jupiter
Profilbildet til englevingerProfilbildet til LissaProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til orro75Profilbildet til Plu2Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til bbck osloProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til davidandreProfilbildet til SpindelProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til xantippe

Hydrok67

@hydrok67
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Hydrok67:Disse profilene har Hydrok67 besøkt:
 • 4 år, 9 måneder siden

  Hydrok67

  trenger hjelp til å bruke Ipad på eros chat, noen som vet hvordan?

  • Goldi!! 4 år, 9 måneder siden

   Kan bare henvise til et svar admin la inn her tidligere….

   Hei, det skal virke på iPad. Klikk på den store røde knappen til høyre, der det står »START CHAT! HTML5: IPHONE» osv. Den bruker ikke Flash. (har testet og chatten virket OK på min iPad).

   • Sako 4 år, 9 måneder siden

    På min Ipad Mini, så er Start Chat lengre ned på siden, og den virker, men noe knotette enn PC spør du meg.

    Sako

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje