Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til Thea92Profilbildet til AskimMannProfilbildet til pvcloveProfilbildet til RonnProfilbildet til apeeassProfilbildet til GeiriProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til GiggSProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til monique tvProfilbildet til jeanettekProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSex
Profilbildet til kmfantProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Donatello21Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til LadysmanProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til ArconadaProfilbildet til love one anotherProfilbildet til henrkjarProfilbildet til SigvegalProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til FreshnessProfilbildet til MM77Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Søker spennign

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje