Profilbildet til Huldra89Profilbildet til MaykieProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til GhroltProfilbildet til OsloG21Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til LadysmanProfilbildet til XjanneProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Tromsøgoojenta 39 årProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til sisunorProfilbildet til Haakon92Profilbildet til *Punky*Profilbildet til Jone30_svg
Profilbildet til 2hot4UProfilbildet til losamantesProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til OdinProfilbildet til PlatinumProfilbildet til Kalle2Profilbildet til orro75Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til AjscreamProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til .LisetvProfilbildet til HebroProfilbildet til ellenProfilbildet til LathamsProfilbildet til latexthingProfilbildet til Just4you

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje