Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til MM77Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til RJProfilbildet til xtrProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til JimBodenProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Difference___Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til bergenm30Profilbildet til AyakachanProfilbildet til JM28
Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til SiljeProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til SuzProfilbildet til KaisaProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til LilliMyProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til pierceddickProfilbildet til Nic94Profilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til Culprate

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje