Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til Cato1977Profilbildet til LadysmanProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til RonnProfilbildet til LeneaProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til RomeoProfilbildet til TingTongProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til MatteStProfilbildet til JontassProfilbildet til ballderProfilbildet til Bullseye
Profilbildet til pytagorasProfilbildet til BiparProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til dogbayProfilbildet til SakoProfilbildet til johnrunProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til latino123Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til .tvliseProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til engenanjaProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til Sheryl

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje