Profilbildet til stuve92Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til ZizouProfilbildet til BillProfilbildet til ChrisCProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til KvastenProfilbildet til ballderProfilbildet til hotnoProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til TheMissProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til uzi69Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til Rantaztic
Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til IngegardProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til niceboy1986Profilbildet til VictorProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til dewill77Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til TheMissProfilbildet til BBW28Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Suss

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje