Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til AnetteleProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til .tvliseProfilbildet til j18elverumProfilbildet til MariusProfilbildet til SigvegalProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til krsflortProfilbildet til NylongummiProfilbildet til qwerty19Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til Kalle2Profilbildet til Reina21Profilbildet til Stine1986Profilbildet til Joey77
Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til ToyenProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til ExodiaProfilbildet til lalaparProfilbildet til two-playfulProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til Linda_25Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til TempenProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til KogKProfilbildet til MolliProfilbildet til babyboo

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje