Profilbildet til KatherineProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til KvastenProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til GiggSProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til Sneaky29Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til BotanicalProfilbildet til apeeassProfilbildet til krsflortProfilbildet til JupiterProfilbildet til TheReaderProfilbildet til Telemann88Profilbildet til Mass SageProfilbildet til norseman9
Profilbildet til KvastenProfilbildet til DodraugenProfilbildet til xtrProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til AvalonProfilbildet til PhenrikProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til Cd28Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til BergenoProfilbildet til geddimannProfilbildet til Erik1337Profilbildet til sandnes-par

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje