Profilbildet til Klara31Profilbildet til NettstedetProfilbildet til DionysusProfilbildet til Natasha93Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til søker sexProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til sexworker202Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til two-playfulProfilbildet til beitoProfilbildet til latex66Profilbildet til EscobarProfilbildet til bergenm30Profilbildet til Difference___Profilbildet til Erlend:)
Profilbildet til kaiasoProfilbildet til stuve92Profilbildet til pvcloveProfilbildet til uzi69Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til FinelineProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til RomeoProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til buskerudProfilbildet til AndroidProfilbildet til SigvegalProfilbildet til Lica89Profilbildet til sola50

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje