Profilbildet til RixnProfilbildet til LululuuProfilbildet til snirlenProfilbildet til SvantepriProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til eddi1000Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til KvastenProfilbildet til BotanicalProfilbildet til vickycdProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til knny88Profilbildet til karolinmartin1Profilbildet til Isabella10Profilbildet til Caleron86
Profilbildet til nelg90Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til mindwtoProfilbildet til TommybProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til miss76Profilbildet til mizzyProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til ToremannProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til MusashiProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til jannis25

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje