Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Dotto81Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til blaithinProfilbildet til C.lop14Profilbildet til StrazoProfilbildet til shinY_Profilbildet til dp72Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til SoffiProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til kajabiProfilbildet til solaProfilbildet til wille455
Profilbildet til JM28Profilbildet til Androx0Profilbildet til nord88Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til naitsProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til NeonProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til LeticiaProfilbildet til RosjerProfilbildet til trond`enProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til OlavsenProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til TonyMontana

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje