Profilbildet til zailoProfilbildet til ZaxProfilbildet til KaisaProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til i love boysProfilbildet til plusSProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til KWGProfilbildet til SupermannProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Modesty56
Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til dogbayProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Jan46Profilbildet til AndyrjProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til Joachim*Profilbildet til LenemorProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til MeeowProfilbildet til kjelli77Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til SupermannProfilbildet til hallois

Melek

@idx12
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Melek:Disse profilene har Melek besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje