Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til bby123Profilbildet til OralProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til BergenoProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til JustinProfilbildet til SakoProfilbildet til SvantepriProfilbildet til MariusProfilbildet til Singel49Profilbildet til gameroslProfilbildet til silverProfilbildet til Blondetruser
Profilbildet til MikeProfilbildet til golfbearProfilbildet til MariusProfilbildet til trisvikProfilbildet til CindyCDProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til GiggSProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til Helene89Profilbildet til M23_NylonProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til NightdiverProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Torill1979Profilbildet til orro75

Ingegard

@ingegard12
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt Ingegard:Disse profilene har Ingegard besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje