Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til Slave g23Profilbildet til DonGrisProfilbildet til Lez 40Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til johnrunProfilbildet til julieProfilbildet til MissyMooProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til lovebbwProfilbildet til trisvikProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til latex66Profilbildet til Ramp78
Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til CindyCDProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til NordlandProfilbildet til KjellarProfilbildet til monique tvProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til ElleseusProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til Kalle2Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til ReidarProfilbildet til Søt.gutt:)

Ingegard

@ingegard12
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ingegard:Disse profilene har Ingegard besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje