Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til SupermannProfilbildet til bamsefarProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til SigvegalProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til ElviraProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til runAProfilbildet til IntrMannProfilbildet til Tara84Profilbildet til OlavsenProfilbildet til SylvesterProfilbildet til Zax
Profilbildet til MartinosloProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Haakon92Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til XjanneProfilbildet til fintparProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til foresterProfilbildet til MizzyProfilbildet til nord88Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til ErogenProfilbildet til temptationProfilbildet til UerfarenProfilbildet til lalaparProfilbildet til Daniella40 med mann

Ingegard

@ingegard12
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ingegard:Disse profilene har Ingegard besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje