Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Cato1977Profilbildet til freezinProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Mossing34Profilbildet til Angel84Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til ellenProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til sexworker202Profilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Fin g30
Profilbildet til Helene89Profilbildet til AlekProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til Floppa1Profilbildet til SussProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til charlotee23Profilbildet til stor pungProfilbildet til shado33Profilbildet til Angel84Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til oslogutt995

Ingegard

@ingegard12
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ingegard:Disse profilene har Ingegard besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje