Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til bergenm30Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Merethe21Profilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til BullseyeProfilbildet til Handyman31Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til DionysusProfilbildet til TigerProfilbildet til ExodiaProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til apeeass
Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til DonGrisProfilbildet til bby123Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til AndiiProfilbildet til På_søkProfilbildet til GiftMann40BrgProfilbildet til røyskattaProfilbildet til beitoProfilbildet til IntrMannProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til Niko9Profilbildet til westpar76Profilbildet til jens41Profilbildet til SandnesMann1

Ingegard

@ingegard12
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ingegard:Disse profilene har Ingegard besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje