Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til brollProfilbildet til HexaProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til NjordProfilbildet til Fin g30Profilbildet til kastrdProfilbildet til bergenm30Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til JM28Profilbildet til YuaygirlProfilbildet til latino123Profilbildet til sluggernProfilbildet til TabbeProfilbildet til temptation
Profilbildet til hawe35Profilbildet til Sublime81Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til NyssaProfilbildet til StaaleProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til eddi1000Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til sverre89Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til JærguttenProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til beitoProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til Toralf_89

Ingegard

@ingegard12
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Ingegard:Disse profilene har Ingegard besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje