Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Merethe21Profilbildet til sluggernProfilbildet til Joey77Profilbildet til AsveigProfilbildet til ZizouProfilbildet til MikeProfilbildet til InnlandetProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til Joachim*Profilbildet til veilchenProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Uerfaren
Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til Difference___Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til Leto78Profilbildet til fridafridaProfilbildet til shinY_Profilbildet til NinnaProfilbildet til ani5Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til StrazoProfilbildet til Mikkel82

Ingegard

@ingegard12
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ingegard:Disse profilene har Ingegard besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje