Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til Joachim*Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til nada000Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til lauraloveProfilbildet til CdrypaProfilbildet til Per SProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til stavangerjente-82
Profilbildet til AfroManProfilbildet til AyakachanProfilbildet til AnMy99Profilbildet til Ready4funProfilbildet til LamatryneProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til sola50Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til TengilProfilbildet til DrulProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til NordJente90Profilbildet til TheRose49Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til GiggS

ingolad

@ingolad
aktiv 5 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt ingolad:Disse profilene har ingolad besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje