Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til veilchenProfilbildet til sjømannProfilbildet til maritaProfilbildet til Nic94Profilbildet til kmfantProfilbildet til AlekProfilbildet til GiggSProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til NataProfilbildet til englevingerProfilbildet til jannis25Profilbildet til KarinagayProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til Skeva91Profilbildet til bergen89
Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Androx0Profilbildet til Sublime81Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til solaProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til SupermannProfilbildet til ChivasProfilbildet til jeanettekProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til miss76Profilbildet til hank95

ingolad

@ingolad
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt ingolad:Disse profilene har ingolad besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje