Profilbildet til GhroltProfilbildet til Trappani89Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til jens41Profilbildet til SwededarterProfilbildet til MeeowProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til akane21Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til Mr.XProfilbildet til MelekProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til Modesty56Profilbildet til Kas=)
Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til AndiiProfilbildet til MissProfilbildet til nafaProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til virtuveProfilbildet til colargolProfilbildet til lalaparProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til ArielProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til MachiavelliProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til burndocProfilbildet til sweden boy

ingolad

@ingolad
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt ingolad:Disse profilene har ingolad besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje