Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til AlekProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til maritaProfilbildet til qwerty19Profilbildet til KennethR88Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til SammiProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Floppa1Profilbildet til niceboy1986Profilbildet til RememBr83
Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til ElinesProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til poffenProfilbildet til simonaProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Natasha93Profilbildet til .tvliseProfilbildet til beitoProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til MartinosloProfilbildet til sweettortureProfilbildet til Tobben28Profilbildet til cat68Profilbildet til hattifnattene00

ingolad

@ingolad
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt ingolad:Disse profilene har ingolad besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje