Profilbildet til .LisetvProfilbildet til losamantesProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til GhroltProfilbildet til GeiriProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til YouwishProfilbildet til foresterProfilbildet til RuienProfilbildet til buskerudProfilbildet til NataProfilbildet til BecksProfilbildet til Lars80Profilbildet til AlesioProfilbildet til tinaProfilbildet til Kjellsprell
Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til oslokosProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til GiftMann40BrgProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til KvinnenProfilbildet til StaaleProfilbildet til ScorpionProfilbildet til LenemorProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til orro75Profilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til SjtProfilbildet til MatteSt

ingolad

@ingolad
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt ingolad:Disse profilene har ingolad besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje