Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til spruksProfilbildet til ArielProfilbildet til solaProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til bad666boyProfilbildet til kajabiProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til agderProfilbildet til dogbayProfilbildet til HebroProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Caleron86
Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til troendern93Profilbildet til LatexleahProfilbildet til LatexmannProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til AndiiProfilbildet til .LisetvProfilbildet til mindwtoProfilbildet til joniProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Fin g30Profilbildet til MusashiProfilbildet til sisunorProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til apeeass

ingolad

@ingolad
aktiv 5 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt ingolad:Disse profilene har ingolad besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje