Profilbildet til Tobben28Profilbildet til Siba44Profilbildet til urokraakeProfilbildet til beitoProfilbildet til PlatinumProfilbildet til 33Profilbildet til bby123Profilbildet til Ready4funProfilbildet til Par på camProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til Plu2Profilbildet til TheReaderProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Mass SageProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Becks
Profilbildet til nina1992Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til MartinosloProfilbildet til Kalle2Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til buskerudProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til MrVoldProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til xantippeProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til DragongirlProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til vårkåtProfilbildet til RJ

ingolad

@ingolad
aktiv 5 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt ingolad:Disse profilene har ingolad besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje