Profilbildet til Isabella10Profilbildet til sverre89Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til BergenoProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til carogirlProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til BottomProfilbildet til trond`enProfilbildet til vanosm52Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til stuve92Profilbildet til TheReaderProfilbildet til Mr.Sensitive
Profilbildet til Modesty56Profilbildet til KvinnenProfilbildet til @nn@Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til urokraakeProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til AndyrjProfilbildet til SimProfilbildet til Mass SageProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til AvalonProfilbildet til DrGeiger

ingolad

@ingolad
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt ingolad:Disse profilene har ingolad besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje