Profilbildet til LærerenProfilbildet til stian93Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til VictorProfilbildet til NjordProfilbildet til InsomniaProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til MrVoldProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til NordlandProfilbildet til Latex44Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til RogermadsProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til Nylongummi
Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til Trh1980Profilbildet til harepusenProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til apeeassProfilbildet til ChrisCProfilbildet til kennethProfilbildet til engenanjaProfilbildet til SigvegalProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til trisvikProfilbildet til johnrunProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til Kas=)

ingolad

@ingolad
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt ingolad:Disse profilene har ingolad besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

ingolad

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje