Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Kas=)Profilbildet til Hemne72Profilbildet til TabbeProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Siba44Profilbildet til Kalle2Profilbildet til KjellarProfilbildet til AndyrjProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til CulprateProfilbildet til Slave g23Profilbildet til Floppa1Profilbildet til JontassProfilbildet til ChivasProfilbildet til Løvejenta
Profilbildet til GoldenProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til xantippeProfilbildet til Thea92Profilbildet til sweden boyProfilbildet til **WanjaProfilbildet til GeiriProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til brollProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til Handyman31Profilbildet til wannaBgoodProfilbildet til No StringsProfilbildet til PsykiskTerrorMann33

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje