Profilbildet til MortenBProfilbildet til MM77Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til ArielProfilbildet til Trappani89Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til andy1988Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til AndiiProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til Davinci
Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til AfroManProfilbildet til HazeProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Tobben28Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til vekten75Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til brollProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til RonnProfilbildet til Donatello21Profilbildet til Joey77Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til SandnesMann1

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje