Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til OlavsenProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til MrbigProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til RockDudeProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Osl38Profilbildet til ThomasassProfilbildet til UmbrEllaEllyProfilbildet til mizzyProfilbildet til MolliProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til Handyman31Profilbildet til martin,østfold
Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til dp72Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til BullseyeProfilbildet til DavinciProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til ShineProfilbildet til AlekProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til Passivg19Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til TengilProfilbildet til LokerProfilbildet til Frøken_sensuell1964

Ingunn

@ingunn
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Ingunn:Disse profilene har Ingunn besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje