Profilbildet til TonyMontanaProfilbildet til NordlandProfilbildet til krsflortProfilbildet til apeeassProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til MissProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til fadedProfilbildet til halloisProfilbildet til poopITboyProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til ElleseusProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til bergenm30
Profilbildet til BergenoProfilbildet til trisvikProfilbildet til kennethProfilbildet til sverre89Profilbildet til runAProfilbildet til KimmernProfilbildet til Bimann43Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til nord88Profilbildet til mrtoreProfilbildet til KvastenProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til love one anotherProfilbildet til Thea92Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til WErkewrøe

Ingunn

@ingunn
aktiv 5 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ingunn:Disse profilene har Ingunn besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje