Profilbildet til binittedal31Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til *Punky*Profilbildet til brollProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til SkårnesProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til Osl38Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til Tony21Profilbildet til IrenProfilbildet til Bill
Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til afrikarProfilbildet til Nic94Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til j18elverumProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til *Punky*Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til OdinProfilbildet til AndyrjProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til ShineProfilbildet til Ramp78

Ingunn

@ingunn
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ingunn:Disse profilene har Ingunn besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje