Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til AyakachanProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til pitt76Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til latino123Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til mark04Profilbildet til virtuveProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til trond`enProfilbildet til LeticiaProfilbildet til MarwinProfilbildet til Thea92Profilbildet til smoker;)Profilbildet til bamsefar
Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til NylongummiProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til OlavsenProfilbildet til NordlandProfilbildet til miss76Profilbildet til FrkTheaProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til ChristinaCDProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Just4youProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til ClaudiaFJ

Ingunn

@ingunn
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ingunn:Disse profilene har Ingunn besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje