Profilbildet til stian93Profilbildet til petzlProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Dotto81Profilbildet til TorolavProfilbildet til sverre89Profilbildet til ballderProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til foresterProfilbildet til andy1988Profilbildet til knny88Profilbildet til sjømannProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til Oslogutt45
Profilbildet til Cato1977Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til OralProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til h_frodeProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til TabbeProfilbildet til SkårnesProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til beitoProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til KrangleFant

Ingunn

@ingunn
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ingunn:Disse profilene har Ingunn besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje