Profilbildet til JupiterProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til stian93Profilbildet til Sonny55Profilbildet til Geirern92Profilbildet til buskerudProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til NettstedetProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Alexander44Profilbildet til jenandProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til superteddProfilbildet til SarlimeProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til HighEndSub
Profilbildet til bamsefarProfilbildet til mrroyalProfilbildet til trond`enProfilbildet til Man30303Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til harepusenProfilbildet til sølProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til TempenProfilbildet til XenaProfilbildet til HebroProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til ManimalProfilbildet til Swededarter

Ingunn

@ingunn
aktiv 5 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ingunn:Disse profilene har Ingunn besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje