Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til komigje69Profilbildet til monique tvProfilbildet til røyskattaProfilbildet til Kas=)Profilbildet til Erogen
Profilbildet til BabyWProfilbildet til HexaProfilbildet til SoffiProfilbildet til Anne72Profilbildet til BottomProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til Joey77Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til pitt76Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til Sublime81Profilbildet til FrkHeidiProfilbildet til Ready4funProfilbildet til MedusaProfilbildet til NannaProfilbildet til GjøvikKvinne

Ingunn

@ingunn
aktiv 5 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ingunn:Disse profilene har Ingunn besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje