Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til latino123Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til jente2011Profilbildet til dogbayProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til PSYllonProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til AnMy99Profilbildet til Osl38Profilbildet til KiwienProfilbildet til HOT-SPANISH-BOY
Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til OlavsenProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til SigvegalProfilbildet til Singel49Profilbildet til NannaProfilbildet til KristiansenProfilbildet til BotanicalProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til sisunorProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til HommeProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til Latex44

Ingunn

@ingunn
aktiv 5 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ingunn:Disse profilene har Ingunn besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Ingunn

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje