Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Donatello21Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til regntøymannProfilbildet til JiJiProfilbildet til karlaaProfilbildet til Helene89Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til JontassProfilbildet til silverProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til andy1988Profilbildet til wille455
Profilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Slave g23Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Fin g30Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til badboy1986Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til just myselfProfilbildet til Joachim*Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til dewill77Profilbildet til Dorrans

ingwardo82

@ingwardo
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt ingwardo82:Disse profilene har ingwardo82 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje