Profilbildet til ExodiaProfilbildet til davidandreProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til buskerudProfilbildet til TheMissProfilbildet til GogT1971Profilbildet til sexognytelseProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til SKubrickProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til hank95Profilbildet til Leto78Profilbildet til TengilProfilbildet til solaProfilbildet til lekentpar28
Profilbildet til mann oslProfilbildet til RogermadsProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til yanaProfilbildet til par_30Profilbildet til apeeassProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til mizzyProfilbildet til sverre89Profilbildet til naitsProfilbildet til BBW28Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til blaithinProfilbildet til AjscreamProfilbildet til Haugalending

ingwardo82

@ingwardo
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt ingwardo82:Disse profilene har ingwardo82 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje