Profilbildet til SKubrickProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til Mr.XProfilbildet til xtrProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til gameroslProfilbildet til TorolavProfilbildet til miss76Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til Ramp78Profilbildet til Isabella10Profilbildet til sexworker202Profilbildet til Slave g23Profilbildet til Crazy92Profilbildet til Niko9Profilbildet til naits
Profilbildet til AyakachanProfilbildet til lalaparProfilbildet til wille455Profilbildet til shado33Profilbildet til Stine1986Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til Mr.XProfilbildet til AsveigProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til LizzyProfilbildet til ExodiaProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til nattroseProfilbildet til AjscreamProfilbildet til lauralove

ingwardo82

@ingwardo
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt ingwardo82:Disse profilene har ingwardo82 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje