Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Andersen89Profilbildet til MannValdresProfilbildet til Oslo27Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til KatherineProfilbildet til parivestProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Fin g30Profilbildet til AndyrjProfilbildet til DorransProfilbildet til BB-btm4top
Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til AndroidProfilbildet til swedmanProfilbildet til parivestProfilbildet til Caleron86Profilbildet til wille455Profilbildet til vanosm52Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til AnetteleProfilbildet til guttenProfilbildet til ElyProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til nina1992Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til bamsefarProfilbildet til Matiine123

ingwardo82

@ingwardo
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt ingwardo82:Disse profilene har ingwardo82 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje