Profilbildet til førdeparetProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til MaykieProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til SwededarterProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til nattroseProfilbildet til RantazticProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Mr.XProfilbildet til shivaProfilbildet til AvalonProfilbildet til DjeimiProfilbildet til TingTong
Profilbildet til Andersen89Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til xtrProfilbildet til RomeoProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Floppa1Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til faithProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til Isabella10Profilbildet til SylvesterProfilbildet til Hebro

ingwardo82

@ingwardo
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt ingwardo82:Disse profilene har ingwardo82 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje