Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til trannyboyProfilbildet til Matiine123Profilbildet til Grom87Profilbildet til ThomasassProfilbildet til OsloG21Profilbildet til Skeva91Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til Lars80Profilbildet til CharlieBoy
Profilbildet til hgsd1Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til elghodeProfilbildet til jarlemannProfilbildet til PhenrikProfilbildet til Klar 79Profilbildet til ElviraProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til ballderProfilbildet til Joachim*Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til RockDudeProfilbildet til Lill17

ingwardo82

@ingwardo
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt ingwardo82:Disse profilene har ingwardo82 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 9 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 9 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje