Profilbildet til Trh1980Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til maritaProfilbildet til NordJente90Profilbildet til latex66Profilbildet til sisunorProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til DionysusProfilbildet til MartinosloProfilbildet til LathamsProfilbildet til NettstedetProfilbildet til bergen89Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)
Profilbildet til KimmernProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til toro60Profilbildet til engenanjaProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til zethProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til SylvesterProfilbildet til AjscreamProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til Caleron86Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til freaky2Profilbildet til xantippeProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til andrea transe møre&romsdal

ingwardo82

@ingwardo
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt ingwardo82:Disse profilene har ingwardo82 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

ingwardo82

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje