Profilbildet til johnrunProfilbildet til hgsd1Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til mizzyProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til SvetikProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til LatexleahProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til stuve92Profilbildet til Donatello21Profilbildet til uzi69Profilbildet til Singel49
Profilbildet til geddimannProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til RosjerProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til latex66Profilbildet til Plu2Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til Hilde79Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til godsg1Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til Passivg19Profilbildet til Alexander44Profilbildet til bergen89

ingwardo82

@ingwardo
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt ingwardo82:Disse profilene har ingwardo82 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

ingwardo82

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje