Profilbildet til brollProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til RomeoProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til nada000Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til RantazticProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til LilliMyProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til trisvikProfilbildet til brunnbever
Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til engenanjaProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til Matiine123Profilbildet til LenemorProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Trappani89Profilbildet til SarlimeProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til parivestProfilbildet til Rubberking

**Iren**

@iren
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt **Iren**:Disse profilene har **Iren** besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje