Profilbildet til Sonny55Profilbildet til HazeProfilbildet til temptationProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til sverre89Profilbildet til RubberkingProfilbildet til chipProfilbildet til PhenrikProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til sluggernProfilbildet til **WanjaProfilbildet til geddimannProfilbildet til SupermannProfilbildet til StaaleProfilbildet til RememBr83
Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til Modesty56Profilbildet til SherylProfilbildet til jan50Profilbildet til MissMProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til TheReaderProfilbildet til LadysmanProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til BrumProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Lenaa23

**Iren**

@iren
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt **Iren**:Disse profilene har **Iren** besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje