Profilbildet til ElleseusProfilbildet til Mr.XProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til ChristinaCDProfilbildet til ThomasassProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til leandroProfilbildet til Kvasten
Profilbildet til Tine cdProfilbildet til KimmernProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til bait69Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til latexthingProfilbildet til monique tvProfilbildet til TingTongProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til xantippeProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til Stine1986Profilbildet til Brum

Iren

@iren
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Iren:Disse profilene har Iren besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje